Famílies en Xarxa de Cal Temerari i "L'emergència social" a la Festa de Tardor

Data: 
diumenge, 27 octubre, 2019 - 11:00 a 13:00

 

Dins els actes programats a la Festa de Tardor, les Famílies en Xarxa de Cal Temerari organitzen un taller infantil sobre "L'emergència social" on es treballaran l'emergència social i les emocions que se'n deriven, a través de la reflexió sobre què és, què la causa i quines accions es poden realitzar per fer-hi front.

En un Mural participatiu, per a totes les edats, es representarà l'emergència social i les emocions que ens genera (cadascú podrà dibuixar i pintar què pensa i què sent quan parlem d'emergència social).

I es dibuixarà un arbre on les nenes i nens més grans de 8 anys escriuran els problemes/causes de l'emergència social al tronc i les solucions/accions que poden fer per combatre-les en les fulles.

Els menuts de més de 3 anys tindran un espai de lectura perquè puguin mirar contes que treballen temes vinculats amb l'Emergència social.

A més, a la paradeta de Cal Temerari hi haurà informació de qui hi ha a Cal Temerari, què s'hi fa i com contribueix a combatre l'Emergència social. També hi haurà llibres per a infants per treballar l'Emergència social a la venda.

 

Últimes notícies

Es realitzarà en sessions setmanals, cada una de dues hores seguint el calendari del curs escolar (octubre-juny). Els dilluns de 20:00h a 22:00h a Cal Temerari.


INSCRIU-TE A: https://tuit.cat/xfyJA ...

Cal Temerari va néixer al 2015 com un espai cultural i cooperatiu de Sant Cugat on potenciem iniciatives transformadores des de la participació ciutadana.

Ja tenim el cartell de la programació trimestral!


Consulta'l aquí baix!

El passat dissabte 21 de setembre es va celebrar una nova Assemblea Oberta de Cal Temerari. Comencem una nova temporada repescant algunes qüestions pendents i entomant-ne de noves.