Famílies en Xarxa de Cal Temerari i "L'emergència social" a la Festa de Tardor

Data: 
diumenge, 27 octubre, 2019 - 11:00 a dilluns, 28 octubre, 2019 - 12:45

 

Dins els actes programats a la Festa de Tardor, les Famílies en Xarxa de Cal Temerari organitzen un taller infantil sobre "L'emergència social" on es treballaran l'emergència social i les emocions que se'n deriven, a través de la reflexió sobre què és, què la causa i quines accions es poden realitzar per fer-hi front.

En un Mural participatiu, per a totes les edats, es representarà l'emergència social i les emocions que ens genera (cadascú podrà dibuixar i pintar què pensa i què sent quan parlem d'emergència social).

I es dibuixarà un arbre on les nenes i nens més grans de 8 anys escriuran els problemes/causes de l'emergència social al tronc i les solucions/accions que poden fer per combatre-les en les fulles.

Els menuts de més de 3 anys tindran un espai de lectura perquè puguin mirar contes que treballen temes vinculats amb l'Emergència social.

A més, a la paradeta de Cal Temerari hi haurà informació de qui hi ha a Cal Temerari, què s'hi fa i com contribueix a combatre l'Emergència social. També hi haurà llibres per a infants per treballar l'Emergència social a la venda.