"Quinto '18" a l'Envelat, organitzat per Cal Temerari (3/5)

Data: 
divendres, 28 desembre, 2018 - 19:00

 

Com que arriba Nadal arriba el Quinto i, com no podia ser d'altra manera, a Cal Temerari l'organitzem... i tan contents! Contents perquè tot el que és cultura popular, joc, tradicions i festa forma part de la raó de ser, de l'esperit Temerari. I perquè també apostem per la transformació social de manera que, naturalment, a més d'habilitar un espai per deixar els cotxets de la quitxalla (que facilita força la vida familiar), el Quinto es canta amb paritat de gènere, tenim establert un protocol d'agressions, i comprobareu com desapareixen del joc els números amb referències masclistes i les rimes sexistes.

En síntesi, veniu al Quinto i no us en penedireu ;) ho passareu bé, remenareu guixes, cantareu, riureu i, fins i tot, segur que us sorpendreu. Si formeu part d'un comerç o una entitat i voleu contribuir amb alguna cosa penseu que tothom se n'assabentarà (visca la publicitat!), i si fins i tot penseu que us hi voldrieu implicar una micona més contacteu amb nosaltres i ho organitzarem. Visca la Festa Major de Nadal! 

Últimes notícies

Es realitzarà en sessions setmanals, cada una de dues hores seguint el calendari del curs escolar (octubre-juny). Els dilluns de 20:00h a 22:00h a Cal Temerari.


INSCRIU-TE A: https://tuit.cat/xfyJA ...

Cal Temerari va néixer al 2015 com un espai cultural i cooperatiu de Sant Cugat on potenciem iniciatives transformadores des de la participació ciutadana.

Ja tenim el cartell de la programació trimestral!


Consulta'l aquí baix!

El passat dissabte 21 de setembre es va celebrar una nova Assemblea Oberta de Cal Temerari. Comencem una nova temporada repescant algunes qüestions pendents i entomant-ne de noves.