Taula Rodona "Empoderament tecnològic" a Cal Temerari

Data: 
divendres, 22 novembre, 2019 - 19:00

 

Ara que creix cada vegada més la consciència que els aparells i aplicacions que fem servir cada dia responen clarament a interessos empresarials i polítics, cal que ens trobem aquelles persones amb inquietuds pel que fa a aquestes qüestions, i debatem per trobar línies d'acció. És per això que a Cal Temerari organitzem una taula rodona amb Vera Rojman sobre empoderament tecnològic per posar en comú mancances, necessitats i recursos de l'àmbit de les tecnologies digitals, amb l'objectiu de definir unes accions clares i senzilles per poder transformar la nostra relació amb certes eines i entre nosaltres: En quin grau ens disposem a renunciar a la comoditat per tal de tenir més poder en l’àmbit digital? Quins coneixements i/o eines trobem a faltar per a assolir certa sobirania tecnològica? Com podem transformar un aparell de control social com és un smartphone en una eina que doni veu i poder al poble? Estem vivint un moment sociopolític en el què justament aquestes qüestions són vibrantment vigents: aprofitem l'oportunitat i l'energia per, a més a més de fer-nos preguntes i compartir visions individuals, traçar alguns dels possibles camins a seguir cap l'empoderament i la sobirania tecnològica.

- Quins coneixements i/o eines trobem a faltar?

- Quins dubtes i qüestions és necessari començar a resoldre si volem tenir més poder per transformar la societat?

 

Últimes notícies

Es realitzarà en sessions setmanals, cada una de dues hores seguint el calendari del curs escolar (octubre-juny). Els dilluns de 20:00h a 22:00h a Cal Temerari.


INSCRIU-TE A: https://tuit.cat/xfyJA ...

Cal Temerari va néixer al 2015 com un espai cultural i cooperatiu de Sant Cugat on potenciem iniciatives transformadores des de la participació ciutadana.

Ja tenim el cartell de la programació trimestral!


Consulta'l aquí baix!

El passat dissabte 21 de setembre es va celebrar una nova Assemblea Oberta de Cal Temerari. Comencem una nova temporada repescant algunes qüestions pendents i entomant-ne de noves.