"X Trobada de grups d’homes per la igualtat de Catalunya" a Cal Temerari

Data: 
dissabte, 15 juny, 2019 - 10:00

 

Taller, posada en comú i debat de projectes conjunts al voltant de Xarxes i cures. eines de comunicació no violenta per a les Xarxes socials.

Com segurament ja sabeu, un parell de cops a l'any ens reunim els grups d'homes per la igualtat de Catalunya. Aquestes trobades serveixen per conèixer-nos, intercanviar experiències i fer projectes comuns. Cada trobada es fa en un lloc diferent, amb la voluntat d'anar bastint una xarxa de relacions entre els diversos grups locals i anar creant-ne de nous.

El matí i migdia de dissabte 15 de juny tindrem la X Trobada catalana de grups d'homes per la igualtat a Sant Cugat. Els amfitrions en aquest cas seran els companys socis d'Homes Igualitaris que viuen a Sant Cugat i La Floresta.

Cada trobada gira al voltant d'un tema. En aquest cas, el tema triat és XARXES I CURES. Eines de comunicació no violenta per a les xarxes socials. Es tracta de fer una reflexió des d'allò personal sobre com ens cuidem quan ens comuniquem, i especialment si ho fem quan ens comuniquem mitjançant les xarxes socials, on és molt sovint difícil posar-se en el lloc de l'altre, escoltar-se i expressar-se adequadament. I la farem acompanyats per d'Iris Schmidt Koopmann, Formadora en Comunicació No Violenta.

La inscripció és gratuïta i la podeu fer a: homesigualitaris@gmail.com (posant en l'assumpte: "X Trobada").

 

 

 

 

 

 

 

Últimes notícies

Es realitzarà en sessions setmanals, cada una de dues hores seguint el calendari del curs escolar (octubre-juny). Els dilluns de 20:00h a 22:00h a Cal Temerari.


INSCRIU-TE A: https://tuit.cat/xfyJA ...

Cal Temerari va néixer al 2015 com un espai cultural i cooperatiu de Sant Cugat on potenciem iniciatives transformadores des de la participació ciutadana.

Ja tenim el cartell de la programació trimestral!


Consulta'l aquí baix!

El passat dissabte 21 de setembre es va celebrar una nova Assemblea Oberta de Cal Temerari. Comencem una nova temporada repescant algunes qüestions pendents i entomant-ne de noves.