NOVA ASSEMBLEA OBERTA 16 DE MARÇ

Et convidem, un cop més, a participar en l'Assemblea Oberta de Cal Temerari, que tindrà lloc dissabte 16 de març a les 10h. Seguim construint l'alternativa al model de ciutat, repartint tasques, fent propostes i prenent decisions col·lectives. L'Assemblea Oberta és l'òrgan de presa de decisions més important de Cal Temerari i està oberta a tothom. Si vols conèixer el projecte més en profunditat, fer noves propostes i participar en els debats, no hi dubtis, vine i participa!

10h - Esmorzar i cafè

10:30h - Inici de l’assemblea

Punts de debat:

  • Visibilització de Cal Temerari: A través d’una dinàmica, pensar maneres de donar a conèixer el projecte de Cal Temerari, arribar a més gent i obrir-nos més al poble.

  • Treball amb col·lectius i entitats temeràries: Explicar la feina feta des del grup de treball i pensar com podem seguir construint junts Cal Temerari i els col·lectius i crear sinèrgies.

  • Mecanismes de seguiment: Pensar mecanismes de seguiment i autoavaluació del projecte de Cal Temerari.

  • Identitat temerària: Pensar com cuidar a les sòcies i socis i buscar-ne de nous.

Punts informatius:

  • Flors temeràries: Traslladar a l’assemblea la feina feta des de les comissions i grups de treball.

  • Propostes de les comissions a l’assemblea.

  • Buscar data per una jornada de magatzem i manteniment.

13:30h - Fi de l’assemblea i vermut

*Si necessiteu canguratge, envieu un missatge a contacte@caltemerari.cat el més aviat possible.

Vine i participa!

Seguim regant la llavor temerària!

 

 

 

Últimes notícies

Es realitzarà en sessions setmanals, cada una de dues hores seguint el calendari del curs escolar (octubre-juny). Els dilluns de 20:00h a 22:00h a Cal Temerari.


INSCRIU-TE A: https://tuit.cat/xfyJA ...

Cal Temerari va néixer al 2015 com un espai cultural i cooperatiu de Sant Cugat on potenciem iniciatives transformadores des de la participació ciutadana.

Ja tenim el cartell de la programació trimestral!


Consulta'l aquí baix!

El passat dissabte 21 de setembre es va celebrar una nova Assemblea Oberta de Cal Temerari. Comencem una nova temporada repescant algunes qüestions pendents i entomant-ne de noves.