NOVA ASSEMBLEA OBERTA 20 DE JULIOL

Dissabte 20 de juliol a les 10h celebrarem una nova Assemblea Oberta de Cal Temerari. Després d'una temporada plena d'activitats, toca fer balanç i projectar-nos per la propera temporada.Pots aprofitar l'ocasió, si mai no has participat en cap Assemblea, per presentar-te i participar de les propostes d'alternatives reals per la nostra ciutat. 

A l'Assemblea Oberta tota persona és benvinguda. Si tens idees, ganes de participar i de fer propostes per l'organització i la gestió del nostre equipament, no hi dubtis!!

L'ordre del dia de l'Assemblea Oberta és el següent:

10h Esmorzar i cafè

10:30h Inici de l'Assemblea

Punts a tractar: viabilitat econòmica de Cal Temerari

1) Informació sobre la situació econòmica de Cal Temerari

2) Idees i propostes per la sostenibilitat econòmica

3) Distribució de tasques

13:30h Fi de l'Assemblea Oberta i vermut

 

 

 

Últimes notícies

Es realitzarà en sessions setmanals, cada una de dues hores seguint el calendari del curs escolar (octubre-juny). Els dilluns de 20:00h a 22:00h a Cal Temerari.


INSCRIU-TE A: https://tuit.cat/xfyJA ...

Cal Temerari va néixer al 2015 com un espai cultural i cooperatiu de Sant Cugat on potenciem iniciatives transformadores des de la participació ciutadana.

Ja tenim el cartell de la programació trimestral!


Consulta'l aquí baix!

El passat dissabte 21 de setembre es va celebrar una nova Assemblea Oberta de Cal Temerari. Comencem una nova temporada repescant algunes qüestions pendents i entomant-ne de noves.