RESUM ASSEMBLEA OBERTA 16 DE MARÇ

El passat dissabte 16 de març va tenir lloc una nova Assemblea Oberta a Cal Temerari. Aquí us en oferim un resum dels punts més destacats:

  • Identitat temerària. Un tema complex com la identitat de Cal Temerari es va abordar des de diversos punts de vista: en primer lloc, la visibilització del nostre equipament cultural a l'escenari de la ciutat. En segon lloc, la creació d'identitat de portes endins, mitjançant el treball i la conscienciació amb els col·lectius que formen part de Cal Temerari. Les propostes que van sorgir en relació a aquest tema van sorgir d'una dinàmica de grup, a proposta de la Comissió de Dinamització. Totes i tots els assistents vam crear diverses propostes que es van acabar agrupant en dos grans conjunts: des d'organitzar jornades públiques amb concerts, dinars popular i xerrades per fer visible el nostre espai fins a fer difusió dins del nostre equipament, mitjançant activitats com xerrades i tallers.
  • El treball amb els col·lectius és un valor en ell mateix. El Grup de Treball de col·lectius segueix treballant per augmentar la consciència dels mateixos al Temerari i poder fer que hi col·laborin amb més intensitat i il·lusió en el nostre projecte.
  • De fa gairebé un any que Cal Temerari està en ple procés d'obertura, i això ha portat a un bon grapat de gent nova a formar part del projecte. Considerem important, tot i que no urgent, fer un seguiment de com aquesta obertura ha modificat positivament Cal Temerari.
  • Quan arribi el moment es necessitaran mans i cors per fer efectiva una Jornada de Manteniment del nostre espai. Us avisarem amb temps, però serà interessant com a espai i temps per conèixe'ns i col·laborar!

L'Assemblea Oberta de Cal Temerari és un espai on deliberem, debatem, i prenem les decisions de forma democràtica i col·lectiva. És on posem en pràctica la nostra cultura organitzativa, i tothom hi té cabuda!

Si vols participar-hi, apunta't la data de la propera Assemblea Oberta:

Dissabte 18 de maig a les 10h.

 

No hi faltis!

Seguim regant la llavor temerària!

 

 

 

Últimes notícies

Es realitzarà en sessions setmanals, cada una de dues hores seguint el calendari del curs escolar (octubre-juny). Els dilluns de 20:00h a 22:00h a Cal Temerari.


INSCRIU-TE A: https://tuit.cat/xfyJA ...

Cal Temerari va néixer al 2015 com un espai cultural i cooperatiu de Sant Cugat on potenciem iniciatives transformadores des de la participació ciutadana.

Ja tenim el cartell de la programació trimestral!


Consulta'l aquí baix!

El passat dissabte 21 de setembre es va celebrar una nova Assemblea Oberta de Cal Temerari. Comencem una nova temporada repescant algunes qüestions pendents i entomant-ne de noves.