La Cassola

Una de les línies de treball de Cal Temerari és donar resposta a les necessitats físiques de les associacions que organitzen, sense ànim de lucre, activitats obertes a la ciutadania. Una de les activitats més habituals dins els programes d’autogestió de les associacions és  l’organització d’àpats populars -esmorzars, dinars, berenars, sopars-, caracteritzats per treballar amb generoses quantitats de menjar i per la necessitat d’usar estris i material de cuina de gran envergadura. La majoria d’associacions que programen àpats populars no disposen  d’espai ni d'estris per fer-ho, i sovint es veuen obligades a llogar cuines amb preus poc accessibles o repartir-se incòmodament la feina a les cases dels propis membres de l’associació.

La Cassola vol habilitar un equipament de cuina semi-industrial disponible per a col·lectius i socis de Cal Temerari, fer-lo econòmicament accessible a la ciutadania i consolidar el fet d'organitzar àpats populars.

Què és La Cassola?

La Cassola és un projecte de cuina social que ofereix accessibilitat física i econòmica a l’organització d’àpats populars. Els objectius de La Cassola són: habilitar un equipament de cuina semi-industrial a disposició de col·lectius i socis de Cal Temerari, fer econòmicament accessible aquest espai a la ciutadania i consolidar el fet social de cuinar i organitzar àpats populars. Cal Temerari allotja La Cassola en una sala de l’espai social de la primera planta.

Últimes notícies

Després del sorteig obert que s'ha realitzat el 23 de setembre a les 18.00h a la sala Pins de Cal Temerari, ja es coneixen les 24 persones que participaran en el projecte d’horta comunitària.