Una de les línies de treball de Cal Temerari és donar resposta a les necessitats físiques de les associacions que organitzen, sense ànim de lucre, activitats obertes a la ciutadania. Una de les activitats més habituals dins els programes d’autogestió de les associacions és l’organització d’àpats populars -esmorzars, dinars, berenars, sopars-, caracteritzats per treballar amb generoses quantitats de menjar i per la necessitat d’usar estris i material de cuina de gran envergadura. La majoria d’associacions que programen àpats populars no disposen d’espai ni d'estris per fer-ho, i sovint es veuen obligades a llogar cuines amb preus poc accessibles o repartir-se incòmodament la feina a les cases dels propis membres de l’associació.
La Cassola vol habilitar un equipament de cuina semi-industrial disponible per a col·lectius i socis de Cal Temerari, fer-lo econòmicament accessible a la ciutadania i consolidar el fet d'organitzar àpats populars.
Què és La Cassola?
La Cassola és un projecte de cuina social que ofereix accessibilitat física i econòmica a l’organització d’àpats populars. Els objectius de La Cassola són: habilitar un equipament de cuina semi-industrial a disposició de col·lectius i socis de Cal Temerari, fer econòmicament accessible aquest espai a la ciutadania i consolidar el fet social de cuinar i organitzar àpats populars. Cal Temerari allotja La Cassola en una sala de l’espai social de la primera planta.